2022. december 4., vasárnapBorítótervek Rácz-Stefán Tibor: Téged kérlek karácsonyra című regényéhez! (Blogturné Klub Extra)

  

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

 


Turnénk kezdetével egy időben jelenik meg Rácz-Stefán Tibor legújabb romantikus, YA-regénye, amely a 17 éves focista, Bence coming out történetét beszéli el. Ahogy közeledik a karácsony, főszereplőnk úgy vágyik mind jobban arra, hogy randira hívja évfolyamtársát, Martint. Tartsatok bloggereinkkel ezen a szívhez szóló turnén, és ne feledjetek el játszani se, ugyanis a turné végén a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Téged kérlek karácsonyra egy példányát!

 

Fülszöveg
Hol van az a pont, amikor a hallgatás már fáj?

Bence, a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin.

Bence úgy érzi, a titka és a ki nem mondott szavak felemésztik a lelkét.

Az ünnep közeledtével karácsonyi fénybe öltözik a város, ő pedig mindennél jobban vágyik arra, hogy randira hívhassa Martint, és előbújhasson. Ám retteg attól, hogy az idős, konzervatív szülei és a nagymamája mit szólnának az igazsághoz, és miként bánnának vele a csapattársai és a legjobb barátja, Zalán…

Honnan meríthetünk bátorságot, ha úgy érezzük, a félelem az úr?

A szerelem elég erőt adhat ahhoz, hogy kiálljunk a világ elé?

Két szó: Meleg vagyok. Ha kimondod, minden megváltozik?

A Téged kérlek karácsonyra az év legromantikusabb coming out története, ami reménnyel tölti meg a szíved, és mosolyt csal az arcodra.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Vörös pöttyös könyvek)

Téma/műfaj: Karácsonyi, Romantikus, Young Adult

Terjedelem: 312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632457352

KMK WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Rácz-Stefán Tibor regényéhez borítótervező pályázat volt kiírva, ahol Kocsondi Nellinek a munkája lett a befutó. Az általa beküldött pályamű alapján készült el a regény végleges borítója, de az övé mellett számtalan érdekes tervezetet láttam az író Facebook albumában, ezért úgy döntöttem, hogy bemutatom nektek a kedvenceimet! (Nem az összeset, mivel rengeteg pályamű lett beküldve a pályázatra.)

 

Borítótervek

 

Kocsondi Nelli munkája

 


Halász Szandra munkája

  


Sümeghy Csilla munkája

 


Vörös Zsófia munkája

 


Márton Edina munkája

 


Nyitrai Csenge munkája

 


Leéb Nikolett munkája

  


Czender Dániel munkái

 


Anghius Vivien munkája


  

Szabó Enikő munkája

 

 

Csermák Anna munkája

 

 

Schneider Zsófia Anna munkája

 

 

Szeleczki Kitti munkája

 


Tankó Anita munkája

 


 

Zimonyi Gwendolin munkája

 

 

 

Nyereményjáték:

 

Főszereplőnk, Bence sportoló, aki fél attól, mit szólnak csapattársai, ha elmondja, hogy meleg. Szerencsére a valóságban is akadnak olyan bátor sportolók, akik felvállalják önmagukat, így hozzájuk kötődik a játékunk is. A feladatotok, hogy kitaláljátok, ki szerepel az egyes állomásokon, és a sportoló nevét beírni a rafflecopterbe.

 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

 

 

a Rafflecopter giveaway

 

vvvvv

A teljes albumot innen érhetitek el: KATT!

Remélem jól szórakoztatok! Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése