2022. december 27., kedd



Borítómustra | Ne! ​Érints meg! (Blogturné Klub Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

A   jelentette meg Laura Kneidl Ne! Érints meg! sorozatának azonos című első részét. Vajon mi elől menekül Sage az ország legtávolabbi egyetemére? Az új életében új barátokra is lel, de a félelmei leküzdéséhez neki is meg kell nyitnia a szívét. Tarts velünk a blogturné állomásain és a játékunk során megnyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!




Azt hitte, soha nem fog tudni szeretni. 

De aztán találkozott vele…

 

Amikor Sage megérkezik Nevadába a Melview-i Egyetem elsőéves hallgatójaként, semmije sincs: se pénze, se lakása, se barátai. De az elszántsága nem ismer határokat. Új életet akar kezdeni, és minden erejével azon van, hogy elfeledje, ami odahaza, Maine-ben történt vele. Csakhogy ez egyáltalán nem könnyű, ha az ember lányát lépten-nyomon emlékek kísértik, és minduntalan rátör a félelem. Mint például az első munkanapján az egyetemi könyvtárban, amikor meglátja Lucast. A fiú szürke szeme és a tetoválásai pontosan azt idézik fel, amitől Sage a legjobban retteg. Csakhogy Lucas egyáltalán nem olyan, amilyennek első pillanatra látszik, és amikor Sage-nek sikerül a külső mögé is bepillantani, a szíve egyre hevesebben kezd verni...

 

 

Kiadó: Maxim kiadó (Dream Válogatás)

Terjedelem: 432 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789634995166 · Fordította: Bujdosó István

Műfaj/Téma: NA, romantikus, családon belüli erőszak, erotikus, terápia

Eredeti cím: Berühre mich. Nicht. / Eredeti megjelenés éve: 2017

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

<< Ajánló: január 3. >>

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Az eredeti német borító - LYX Verlag, 2017 

 

2022-es német LYX borító

 

2020-as lett Latvijas Mediji borító 

 

2021-es román LAO borító 

 

2019-es olasz Sperling & Kupfer borító

 

2020-as holland Uitgeverij Zomer & Keuning borító

 
 

2020-as orosz Клуб Семейного Досуга borító

 

Nekem személy szerint tetszik a magyar borító, örülök, hogy eredeti variációt kaptuk. (Bár a 2022-es német kiadásé még szebb!) A leglevesebb fantáziát az orosz és az olasz kiadáséban látom, míg a szintén embereket ábrázoló holland borítót a színvilága mentette meg nála. A nem említett borítók is tetszenek, jól a játékok a színekkel, de nem olyanok, amiket levennék a könyvesbolti polcról.

 

 

Nyereményjáték:

 

A Maxim Könyvkiadó Dream válogatás sorozatában megjelent komolyabb témájú könyvekkel játszunk. Minden állomáson találtok egy borító részletet, annyi a feladat, hogy találjátok ki, melyik regényhez tartoznak, és írjátok bele a rafflecopter doboz megfelelő sorába a megoldást.

 

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

 

 

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

12.13 Kelly & Lupi olvas

12.20 Könyvvilág

12.27 Hagyjatok! Olvasok! borítós extra

01.03 Hagyjatok! Olvasok!

01.10 Fanni's Library

 

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv


 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése