2018. december 11., keddBest of Instagram | Blogturné Extra (The Belles - A szépség ára)

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

Camellia Beauregard világában az emberek szürkének születnek, csúnyának, átkozottnak, és csak egy Belle-lány tehetsége, segítsége révén képesek megszépülni. Camellia Belle-lány, de minden vágya a királyi család palotájában élni, ahova csak a legbefolyásosabb Belle-lányok kerülhetnek. Kövessétek Camellia útját az Udvarba bloggereinkkel, hogy megismerhessétek a Belle-lányok képességeit és Camellia életét a királyi palotában, a turné végén pedig hárman a könyvet is megnyerhetik a Maxim Kiadó jóvoltából!


A mai bejegyzésben egy kicsit ránézünk a könyvvel kapcsolatos instagram képekre. Mivel szuper a fandom, könnyen lehet hozzá jópofa és tetszetős képeket készíteni! (Ezek a képek nem a sajátjaim és nem is a többi blogturnézóé, így mindenhol jelöltem a készítőt.)

Fülszöveg:
Camellia Beauregard különleges lány: Belle. Orléans fényűző világában a Belle-lányokat köztisztelet övezi, mert ők irányítják a Szépséget, a Szépség pedig olyan érték, amit mindenki a legjobban kíván. Orléans-ban az emberek szürkének születnek, csúnyának, átkozottnak, és csak egy Belle-lány tehetsége, segítsége révén képesek megszépülni. Camellia számára azonban nem elég csak Belle-nek lenni. Arra vágyik, hogy ő legyen a kegyelt, akit Orléans királynője kiválaszt, hogy velük éljen a királyi palotában, és a királyi család és az udvar legmagasabb rangú személyeinek szépségéről gondoskodjon, ezzel elismerést nyerjen, hogy ő a legtehetségesebb Belle-lány az országban. Ám amint Camellia és Belle nővérei megérkeznek az Udvarba, nyilvánvalóvá válik, hogy kegyeltnek lenni nem mindig olyan, amilyennek képzelte. A palota aranyozott falai között sötét titkok rejtőznek, és Camellia hamar megtanulja, hogy puszta léte hazugság, sokkal nagyobb az ereje, mint gondolta, és sokkal veszélyesebb is lehet, mint valaha feltételezte volna. Amikor a királynő arra kéri Camelliát, hogy saját életét kockáztatva, Belle-erejének nem rendeltetésszerű felhasználásával segítsen a beteg trónörökös hercegnőn, Camellia lehetetlen döntéssel kénytelen szembenézni. Orléans és lakóinak jövője a tét. Camellia döntés előtt áll: magát és nővéreit, a Belle lányok életmódját és hagyományait mentse, vagy saját élete kockáztatásával állítsa talpra a hercegnőt, amivel örökre megváltoztatja a világot.

Kiadó: Maxim – Dream válogatás
Eredeti mű: The Belles / Eredeti megjelenés éve: 2018
Sorozat: A Belles lányok
Oldalszám: 464
ISBN: puhatáblás: 9789632619682 / keménytáblás: 9789632619811
Fordító: Bozai Ágota

Megjelenés: 2018.11.30.

<< BLOGOS ÉRTÉKELÉS hamarosan >>
 --- Olvassatok tovább az extrához! ---

vvvvv
Egy fantasztikus cosplay

Gyönyörű könyves kompozíciók
@bookbookowl képe:

@xenatine képe:


@abookwormboy képe:


Néhány izgalmas fan art
@emilybeemartin képei:


Teljes ruhás kép a borítómodellel
@withred4321 képe:@withred4321 által megosztott bejegyzés,


Nyereményjáték:
A Belles lányok világában minden a szépségről és a fényűzésről szól, ahogy ez már a borítón is látszik, amin főszereplőnket láthatjuk egy gyönyörű ruhába öltöztetve. A mostani feladatunk is a csodás ruhakölteményekhez kapcsolódik: a blogokon található képrészletek alapján ki kell találnotok, hogy melyik magyarul is megjelent könyv borítójára gondoltunk. A rafflecopter megfelelő sorába a könyv címét várjuk!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Feladvány:

ÁLLOMÁSOK:

12.05. Hagyjatok! Olvasok! (extra)
12.11. Hagyjatok! Olvasok! (extra)
12.14. Deszy könyvajánlója
12.17. Kelly & Lupi olvas
12.20. Hagyjatok! Olvasok!


vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése