2018. december 31., hétfő



Havi összefoglaló | 2018 / 12. fejezet


(Ezt a rovatot a „havi összesítő” címke alatt lehet megtalálni.)

Az év utolsó hónapja, az év utolsó napja… Húú, hogy elrepült ez az év… Mennyire nem sikerült megvalósítanom a terveimet, és betartanom a fogadalmaimat, amiket év elején tettem. Folyton dolgoztam és folyton jöttem-mentem. Tulajdonképpen szuper év volt, és estefelé érkezik egy évösszegző – sőt, elsején egy újévi fogadalmas - bejegyzés is, de most koncentráljunk a decemberre.
Pozitív randomságok röviden: Moly-szülinap Budapesten, tombolán nyert könyvek, karácsonyi ajándékozások, új szemüveg, filmezés+pihenés, Karácsonyi buli, kirándulás Baracsra és az örök tél birodalmába, mozizás, ajándék gnómok, McDonalds.

(A folytatáshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩)


❖❖❖❖❖
Mi történt decemberben?
❖❖❖❖❖
– Személyes kitérő –

Én és az új polclakók: összesen 17 új könyv került hozzám. Molyos karácsonyi ajándékozásra kaptam 3 regényt, érkezett 2 recipéldányom. 2 könyvet Moly-szülinapon nyertem, 1-et meg instán. És nem bírtam ellenállni a Maxim karácsonyi akciójának se… 2+1 akcióban vettem tőlük 6 könyvet, ami mellé már meg se kottyant 1 db Delta Vision rég vágyott Gaura regény és 2 db Valeria Screwy regény (az egyik megy a zsűribe, a másikat meg megtartom, és megpróbálom dedikáltatni).

Karácsonyi ajándék 1.

Vásárolgattam (9)
Valeria Screwy: Miss Screwy csavaros árvái (2 db-ot vettem, indok fent)

Karácsonyi ajándék 2.

Ajándékozásra kaptam (3)
Karácsonyi ajándék 3.

Nyertem (3)


Recenziós példányként kaptam (2)

– Más érdekeltségek –

#boldogság
Sikerült eljutnom Moly-szülinapra (Jeffivel). Nem voltam a topon, mert szinte egész decemberben beteg voltam/vagyok, de legalább jövőre bátrabban viszonyulok a dolgokhoz, hiszen nem ettek meg – sőt, találkoztam Molyos barátokkal -, és nyertem is 2 regényt.
Kaptam Roxfort házas vászontáskákat! #thinkgreen
Megleltem a lelki békém. :D  #csaknekemfontosapróságmiattdeakkoris
Vettem egy új szemüveget, és a felét (25e) állta a színház.
Sok-sok karácsonyi- és év végi jutalmat kaptam. =^.^=

#szomorúság
Sokat voltam beteg decemberben. :/ #soktáppénz

„Hobbi meló”:
MERÍTÉS: A decemberi Forever Young Adult címe Kalandozás a múltban 1. volt, a témája pedig a II. világháborús YA irodalom. (Ugye milyen durva tőlem ilyen komoly témát látni?!)


SZÍNHÁZ:
Megnéztem pár régi kedvencet újra (Terminál, Antigoné, Toldi, Lúzer rádió, Budapest!), és néhány új előadást is meglestem (Jégtörő Mátyás, Dióhéjban – Diótörő balettszvit). Még mindig a Terminál az abszolút favoritom. <3

SOROZATAIM / FILMEZÉSEK / MOZI:
Anyummal újranéztünk pár filmet, lenyomtuk a Battle Creeket, és a Hannibal 1. és 2. évadát is. Végre megnéztük a Bridget Jones babát várt, illetve anyu valamiért hajlandó volt leülni velem és sci-fit nézni?! Őt: Utazók. Mondjuk, hozzá kell tennem, hogy a végét csak én néztem meg. :’D




Elkaszáltam magamnál egy szériát pár részt után (Ash vs Evil Dead), újranéztem egy régi kedvenc 1. és 2. évadát (Fekete tükör), de inkább moziverzumokkal foglalkoztam (ld. feljebb). Jah, meg moziba is voltam két baráttal: Aquaman! (Emiatt néztem meg a DC-filmeket!)

– Következő havi terveim –

- Recenziók hamarosan:

- Saját példányok kivégzése:


Mini-könyvklub Vegazussal és több más bloggerrel!

Helyzetjelentés:
December a szabadon választott könyv hónapja volt. Eléggé megszenvedtem a havi könyvemmel, ráadásul kicentiztem, és teljesen a hónap végére hagytam, mert azt gondoltam, hogy milyen tök jó lesz, mennyire fog csúszni Karácsony este… Hát nem csúszott…

A többiek értékelését ITT OLVASHATJÁTOK.

JANUÁRBAN: Indul a 12. fordulója a könyvklubnak, de ilyenkor még nem tudjuk, milyen könyveket kell majd olvasnunk. Egyelőre drukkolok, hogy bejussanak azok, amikre szavaztam! ;)

A kapcsolódó bejegyzéseim a mini-könyvklub címke alatt elérhetőek!

❖❖❖❖❖
– Bejegyzések a blogon –

11 könyvről írtam a hónapban:

Blogturné Klub extrák: 

Egyéb bejegyzéseim: 
vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek némelyike SAJÁT vagy saját szerkesztés! 
A többi meg a Pinterest tábláimról meg az Instámról van.
vvvvv
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése