2018. december 5., szerdaBorítómustra | Blogturné Extra (The Belles - A szépség ára)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


Camellia Beauregard világában az emberek szürkének születnek, csúnyának, átkozottnak, és csak egy Belle-lány tehetsége, segítsége révén képesek megszépülni. Camellia Belle-lány, de minden vágya a királyi család palotájában élni, ahova csak a legbefolyásosabb Belle-lányok kerülhetnek. Kövessétek Camellia útját az Udvarba bloggereinkkel, hogy megismerhessétek a Belle-lányok képességeit és Camellia életét a királyi palotában, a turné végén pedig hárman a könyvet is megnyerhetik a Maxim Kiadó jóvoltából!

Fülszöveg:
Camellia Beauregard különleges lány: Belle. Orléans fényűző világában a Belle-lányokat köztisztelet övezi, mert ők irányítják a Szépséget, a Szépség pedig olyan érték, amit mindenki a legjobban kíván. Orléans-ban az emberek szürkének születnek, csúnyának, átkozottnak, és csak egy Belle-lány tehetsége, segítsége révén képesek megszépülni. Camellia számára azonban nem elég csak Belle-nek lenni. Arra vágyik, hogy ő legyen a kegyelt, akit Orléans királynője kiválaszt, hogy velük éljen a királyi palotában, és a királyi család és az udvar legmagasabb rangú személyeinek szépségéről gondoskodjon, ezzel elismerést nyerjen, hogy ő a legtehetségesebb Belle-lány az országban. Ám amint Camellia és Belle nővérei megérkeznek az Udvarba, nyilvánvalóvá válik, hogy kegyeltnek lenni nem mindig olyan, amilyennek képzelte. A palota aranyozott falai között sötét titkok rejtőznek, és Camellia hamar megtanulja, hogy puszta léte hazugság, sokkal nagyobb az ereje, mint gondolta, és sokkal veszélyesebb is lehet, mint valaha feltételezte volna. Amikor a királynő arra kéri Camelliát, hogy saját életét kockáztatva, Belle-erejének nem rendeltetésszerű felhasználásával segítsen a beteg trónörökös hercegnőn, Camellia lehetetlen döntéssel kénytelen szembenézni. Orléans és lakóinak jövője a tét. Camellia döntés előtt áll: magát és nővéreit, a Belle lányok életmódját és hagyományait mentse, vagy saját élete kockáztatásával állítsa talpra a hercegnőt, amivel örökre megváltoztatja a világot.


Kiadó: Maxim – Dream válogatás
Eredeti mű: The Belles / Eredeti megjelenés éve: 2018
Sorozat: A Belles lányok
Oldalszám: 464
ISBN: puhatáblás: 9789632619682 / keménytáblás: 9789632619811
Fordító: Bozai Ágota

Megjelenés: 2018.11.30.
<< BLOGOS ÉRTÉKELÉS hamarosan >>
--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

ÉRDEKESSÉG: Kulisszák mögötti The Belles borítófotózás (Freeform / Entertainment Weekly)


Magyar borítók – Maxim Könyvkiadó (2018)


Mi egyből két csodás borítót kaptunk, mert a kiadó jó szokásához híven eltérő borítóval adja ki a puha-, illetve a keménytáblás verziót. A rajongók válogathatnak kedvükre! Nekem, mint általában, most is a puhaborítós verzió tetszik jobban, ami egyébként az eredeti Disney-Hyperion kiadásé is!

Német borító - Planet! in der Thienemann-Esslinger (2019)

A németek viszont valami nagyon eredetit alkottak, ami nekem szintén eléggé bejön!

Orosz borító – ACT (2018)


De hogy őszinte legyek, nekem az oroszok egyedi borítója is nagyon bejövős! Annyira kreatív lett, nem?

Francia borító - Robert Laffont (2018)


A nálunk keménytáblás kiadás borítója eredetileg a francia verzióé. Nekem talán ez a kép tetszik a legkevésbé mind közül…

Román borító - Herg Benet (2018)


Jobban mondva a román verzió tetszik a legkevésbé, mert ez egyszerűen „semmilyen”, hiába gyönyörűek a virágok, és kellemesek a színei.


Nyereményjáték:

A Belles lányok világában minden a szépségről és a fényűzésről szól, ahogy ez már a borítón is látszik, amin főszereplőnket láthatjuk egy gyönyörű ruhába öltöztetve. A mostani feladatunk is a csodás ruhakölteményekhez kapcsolódik: a blogokon található képrészletek alapján ki kell találnotok, hogy melyik magyarul is megjelent könyv borítójára gondoltunk. A rafflecopter megfelelő sorába a könyv címét várjuk!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Feladvány:


ÁLLOMÁSOK:

12.05. Hagyjatok! Olvasok! (extra)
12.08. Sorok Között
12.11. Hagyjatok! Olvasok! (extra)
12.14. Deszy könyvajánlója
12.17. Kelly & Lupi olvas
12.20. Hagyjatok! Olvasok!

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is! 
Köszönöm a figyelmet!
vvvvvNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése